S-a inaugurat prima zona de picnic conforma din judetul Arges!

ADI Servsal Arges, in parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje, a inaugurat pe 8 iulie 2012 prima zona de picnic din judetul Arges, realizata conform Legii Picnicului (Legea 54/2012).

Au participat la eveniment vicepresedintii Consiliului Judetean Arges, Florian Tecau si Ion Popa. Panglica tricolora a fost taiata de catre primarul comunei Arefu, domnul Gheorghe Stoican, Lorita Constantinescu, reprezentant Eco-Rom Ambalaje si domnul Moiceanu Gabriel, Director Executiv al ADI Servsal Arges.

Zona de Picnic Arefu, aflata la poalele Cetatii Poienari, este o zona cu traditie frecventata de numerosi argeseni si nu numai. Zona a fost dotata cu 10 module compuse din gratar, masa si bancute, 5 puncte de colectare a deseurilor, 4 toalete si un punct administrativ.

ADI Servsal Arges va superviza buna desfasurarea a gestiunii deseurilor in zona, iar toate deseurile colectate selectiv in aceasta zona vor ajunge la reciclare cu sprijinul Primariei Comunei Arefu.

"Pe viitor, dorim sa infiintam 20 de zone de picnic, cu ajutorul resurselor financiare de la Fondul de mediu si cu cel al primariilor si consiliilor locale", a declarat Gabriel Moiceanu, Directorul Servsal.